Vytlačiť

Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR Vás pozýva na bezplatný INFOMEETING, ktorý pripravil k Národnej cene SR za kvalitu 2017 a Národnej cene SR za spoločenskú zodpovednosť 2017.

Národné ceny ponúkajú možnosť zviditeľniť Vašu organizáciu a preukázať Vašim zákazníkom, ale aj širokej verejnosti, že kvalita a spoločenská zodpovednosť sú u Vás priorita číslo jeden. Tie najúspešnejšie organizácie v rámci súťaží získajú najprestížnejšie ocenenie v oblasti kvality alebo spoločenskej zodpovednosti, ktoré si preberú v novembri 2017 počas slávnostného vyhlásenia výsledkov.

Informácie z prvej ruky o obidvoch súťažiach získate počas INFOMEETINGU, ktorý sme pre Vás pripravili. Infomeeting bude venovaný výlučne Vašej organizácii, Vašim potrebám a otázkam. Vyhradíme si pre Vás celú hodinu v čase, ktorý Vám najviac vyhovuje, a to každý pracovný deň v čase od 8.00 h do 16.00 h.

Počas infomeetingu Vám budú individuálne:

Rezerváciu termínu na infomeeting je možné uskutočniť telefonicky: 02 / 57 485 121, 315 alebo e-mailom: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Bližšie informácie o súťažiach nájdete na http://www.unms.sk/?TS&sprava=zapojte-sa-do-noveho-rocnika-sutazi-aj-vy.


Ing. Katarína Verešová
Útvar kvality

Štefanovičova 3 | 810 05 B r a t i s l a v a | Slovenská republika
tel.: 02/57 485 121 | mob.: 0918 876 008
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. | www.unms.sk