Vytlačiť

Tripartitná Rada v odvetví výstavby a stavebníctva prerokovala 21.mája.2009 aj za účasti zástupcov ZSPS Informáciu o výsledkoch riešenia úloh výskumu a vývoja a vedecko-technických služieb v roku 2008.

Materiál bol  predložený na rokovanie tripartitnej Rady v odvetví výstavby a stavebníctva v súlade s rozhodnutím ministra a na základe Časového a obsahového plánu rokovaní tripartitnej Rady v odvetví výstavby a stavebníctva na rok 2009.

Materiál podáva prehľad o dosiahnutých výsledkoch a prínosoch úloh, ako aj o finančných nákladoch na riešenie úloh zo štátneho rozpočtu a z iných zdrojov.

Podrobnejšie informácie o  každej úlohe boli predmetom rokovania tripartitnej Rady, ktorá zobrala predloženú informáciu na vedomie. Základný prehľad o čerpaní finančných prostriedkov na riešenie úloh výskumu a vývoja v roku 2008 financovaných úplne, alebo z časti z rozpočtovej kapitoly Ministerstva výstavby a regionálneho rozvoja SR nájdete priamo na odkaze na internetovú stránku MVRR SR http://www.build.gov.sk/mvrrsr/source/news/files/003771.pdf