Vytlačiť

Všetkým nám je jasné, že je potrebné výrazne zlepšovať podnikateľské prostredie, najmä MSP a živnostníkov. SAMP vykonala prieskum tohto prostredia v júni - auguste 2014 a výsledky (memorandum 10+10) sme predložili vláde.

V spolupráci s Hospodárskym výborom NR SR, predsedom Jánom Hudackým sme sa dohovorili na širšej diskusii a prezentácii našich návrhov a pripomienok poslancom NR SR. Prosím, nahláste Vašu účasť a počty účastníkov na podujatí.

Prihlasovať sa môžete priamo: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. , prosíme zaslať v kópii na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. aj s témou, ak hodláte vystúpiť v diskusii. Uvítame práve konkrétne poznatky a návrhy, ktoré by sme z našich radov mohli prezentovať.

Vážení kolegovia, ide o veľmi dobrú príležitosť prezentovať naše skúsenosti a aj požiadavky.

Ing. Sirotka bude prezentovať výsledky prieskumu a návrhy, ktoré z prieskumu vyšli.

Pre krátkosť času prosím o skorú reakciu.


Magdaléna Lipáková, asistent prezidenta, Slovenská asociácia malých podnikov, Drieňová 37, 821 02 Bratislava, tel: 02/ 4333 0930, 4342 2425, mob.: 0908 219 568, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.