Vytlačiť

Na základe nášho prieskumu sme zistili, že by ste mohli byť potenciálnymi používateľmi platformy Life Science Room, určenej pre inovácie a spoluprácu vo vedách o živej prírode. Platforma je k dispozícii na stránke http://www.lifescienceroom.eu/ , kde sa môžete zaregistrovať a preskúmať jej nástroje a možnosti. Členstvo na platforme je bezplatné.

Zároveň si Vás dovoľujeme požiadať o spätnú väzbu formou dotazníka, ktorý nájdete na http://goo.gl/forms/7d65faoiVe, vyplnenie dotazníka netrvá dlhšie ako 2 minúty. Dotazník je anonymný a slúži pre účely Centra vedecko-technických informácií ako projektového partnera v projekte Central Community pre hodnotenie spokojnosti užívateľov s platformou Life Science Room. Výsledky dotazníka budú použité v analýze a štúdii pre účely projektu a zlepšenia funkcionalít platformy.

Platforma Life Science Room vzniká v rámci projektu financovaného z OP Stredná Európa. Viac informácií o projekte:

http://www.cvtisr.sk/centralcommunity/o-projekte.html?page_id=5988

Mgr. Anna Janušová, Vedúca Odboru vonkajších vzťahov a medzinárodnej spolupráce, Head of Department of external relations and international cooperation, Centrum vedecko-technických informácií SR (CVTI SR), Slovak Centre of Scientific and Technical Information, Lamačská cesta 8/A, 811 04 Bratislava, Tel: +421 2 69253 178, Mob:+421 917 366 286, www.cvtisr.sk