Vytlačiť

Vážené slovenské podnikateľské prostredie, v dňoch 24. a 25. marca 2014 uskutoční pracovnú návštevu Slovenskej republiky minister hospodárstva Čiernej Hory Vladimír Kavarić a generálny riaditeľ sekcie transformácie a investícií Ministerstva hospodárstva Čiernej Hory Marko Vujović.

V súvislosti s uvedenou pracovnou návštevou vyjadrila čiernohorská strana záujem o stretnutie so slovenskými podnikateľskými subjektmi, ktorým budú predstavené najvýznamnejšie investičné projekty v Čiernej Hore z oblasti energetiky, priemyslu, baníctva, malých a stredných podnikov, cestovného ruchu a poľnohospodárstva.

Prezentácia týchto projektov sa uskutoční v priestoroch Ministerstva hospodárstva SR, Mierová 19 v utorok dňa 25. marca 2014 o 09:00 hod. v zasadačke číslo 27.

V prílohe je dotazník, ktorý je potrebné vyplniť a zaslať do piatka dňa 21. marca 2014 pane Jasne Mernik, projektovej manažérke na elektronickú adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..