Vytlačiť

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu SR v spolupráci s obchodno-ekonomickým oddelením Veľvyslanectva SR v Kyjeveorganizujú obchodnú misiu slovenských podnikateľov do Ľvova (západná Ukrajina). Pripravovaná misia bude sektorovo orientovaná na oblasť stavebníctva, stavebných materiálov a technológií, projekcie, vybavenia interiérov, investícií v oblasti nehnuteľností a pod. Dovoľte nám týmto pozvať Vás na

„Kooperačné stretnutie slovenských a ukrajinských firiem“

STAVEBNÍCTVO, STAVEBNÉ MATERIÁLY A TECHNOLÓGIE, VYBAVENIE INTERIÉROV, INVESTÍCIE

Termín:20. – 22. október 2008
Miesto konania:Ľvov, Ukrajina

Program:

20. 10. 2008

14.00 hod. - Pristavenie autobusu v Košiciach (Staničné námestie Košice – parkovisko
pred železničnou stanicou)
14.30 hod. - Odchod autobusu z Košíc
20.30 hod.- Príchod do Ľvova, ubytovanie sa v hoteli

21.10.2008

08.30 hod. - Registrácia účastníkov
09.00 hod. - Rokovania zúčastnených firiem
12.30 hod.- Prestávka, občerstvenie
13.30 hod.- Rokovania zúčastnených firiem
- Pripravuje sa rokovanie s primátorom Ľvova
17.00 hod. - Voľný program

22.10.2008

10:00 hod.- Odchod z Ľvova
16:00 hod.- Príchod do Košíc (Staničné námestie Košice)

Využite príležitosť na získanie nových obchodných kontaktov a rozšírenie vzájomnej spolupráce s ukrajinskými podnikateľmi. Regióny západnej Ukrajiny sú zaujímavé pre spoločnosti pôsobiace v stavebníctve vzhľadom na stavebný rozmach predovšetkým v meste Ľvov a okolí. V najbližšej budúcnosti sa totiž predpokladajú realizovať viaceré stavebné projekty z dôvodu organizácie Majstrovstiev Európy vo futbale v roku 2012 vo Ľvove. Jedná sa napríklad o rekonštrukciu letiska, výstavbu štadiónu, rekonštrukciu a dostavbu dopravnej infraštruktúry v regióne, výstavbu a rekonštrukciu hotelov a súvisiace stavebné akcie. Každej zo zúčastnených slovenských firiembudeme zabezpečovať rokovania spotenciálnymi obchodnými partnermi z ukrajinskej strany.

Bližšie informácie s kontaktom na organizátorov a pokynmi pre záujemcov účasti nájdete v priloženej pozvánke od agentúry SARIO.

Príloha