Vytlačiť

DSC 3946

Je veľmi sympatickou tradíciou, že rezort dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR udeľuje každoročne ocenenia pracovníkom, ktorí sa svojou dlhoročnou činnosťou v niektorej organizácií, patriacich do oblasti rezortu zaslúžili o dobré výsledky.

Tak tomu bolo aj v tomto roku a medzi ocenenými bol aj generálny riaditeľ Bratislavskej vodárenskej spoločnosti, a.s., Bratislava a viceprezident Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska, predtým prezident zväzu, pán Ing. Zsolt Lukáč, EMBA.

Menovaný bol ocenený za zásluhy o rozvoj rezortu stavebníctva, za výrazný osobný prínos na budovaní dobrého mena stavebného sektora, osobnú odbornú erudovanosť a rozhľadenosť, s ktorou 2 volebné obdobia, od r.2009 do r. 2016 ako prezident úspešne viedol Zväz stavebných podnikateľov Slovenska. Menovaný je v odbornej verejnosti v oblasti stavebníctva uznávanou autoritou. Ocenenie zaslúži vysoká miera jeho odborných aktivít na domácej i nadnárodnej úrovni, najmä v oblasti manažmentu stavieb, sociálneho partnerstva, procesov verejného obstarávania a stavebnej legislatívy.