Vytlačiť

Využite posledný týždeň na prihlásenie sa na BEZPLATNÝ INFORMAČNÝ SEMINÁR k 18. ročníku Národnej ceny SR za kvalitu a 4. ročníku Národnej ceny SR za spoločenskú zodpovednosť. Seminár sa uskutoční 14. februára 2017 a organizuje ho vyhlasovateľ oboch súťaží, Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR.

Národné ceny sú určené ako podnikateľským subjektom tak i organizáciám verejného sektora. Najlepšie organizácie môžu prostredníctvom súťaží ukázať svojim zákazníkom, ale i dodávateľom, partnerom a ostatným zainteresovaným stranám, že kvalitou svojich produktov alebo služieb, spoločensky zodpovedným správaním a pozitívnym prístupom k zlepšovaniu a inováciám prevyšujú svojich konkurentov.

Tie najúspešnejšie organizácie v rámci súťaží získajú najprestížnejšie ocenenie v oblasti kvality alebo spoločenskej zodpovednosti, ktoré si preberú v novembri 2017 počas slávnostného vyhlásenia výsledkov.

Ak teda cítite, že vynikáte nad ostatnými vo Vašej oblasti a máte záujem získať viac informácií o súťažiach, podmienkach účasti a metodike, využite možnosť zúčastniť sa bezplatného informačného seminára, ktorý sa uskutoční v Kongresovej sále ÚNMS SR v Bratislave – Karlova Ves.

Bližšie informácie o programe seminára nájdete v prihláške. Prihlášku na seminár je možné zaslať najneskôr dva dni pred jeho uskutočnením e-mailom na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., prípadne je možné prihlásiť sa cez ONLINE PRIHLÁŠKU (http://www.npksr.sk/bezplatny-informacny-seminar-k-narodnym-cenam/online-prihlaska-na-bezplatny-informacny-seminar).

Všetky informácie o súťažiach nájdete na webovej stránke www.unms.sk v časti Kvalita alebo na webovej stránke www.npksr.sk.

ÚRAD PRE NORMALIZÁCIU, METROLÓGIU A SKÚŠOBNÍCTVO SR

Štefanovičova 3 | 810 05 B r a t i s l a v a | Slovenská republika

tel.: 02/57 485 121 | mob.: 0918 876 008
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. | www.unms.sk