Vytlačiť

img

 

V nadväznosti na preventívne a reštriktívne opatrenia  proti šíreniu koronavírusu 2019-nCoV v SR sa 41. medzinárodný veľtrh CONECO - RACIOENERGIA spolu s jeho sprievodnými podujatiami, vrátane bagrového trenažéru, PRESÚVA NA NÁHRADNÝ TERMÍN. O prípadnom novom termíne Vás budeme včas informovať.

Príď si to vyskúšať!                                                                   

Zväz stavebných podnikateľov Slovenska v spolupráci so spoločnosťou STRABAG s.r.o. aj tento rok pre vás pripravil sprievodné akcie počas medzinárodného veľtrhu CONECO Racioenergia 2020. Súčasťou stánku Zväzu, v ktorom odborníci návštevníkom radi odprezentujú atraktívnosť a možnosti uplatnenia v stavebníctve, bude aj bagrový trenažér spoločnosti STRABAG.


nahaldy

Kabína a ovládací panel sú rovnaké ako v skutočnom stavebnom stroji a v kombinácii s hydraulickým pohyblivým sedadlom vám verne sprostredkujú prácu bagristu na stavbe.

 

Na úvod dostanete krátku inštruktáž a následne sa môžete pustiť či už do premiestňovania zeminy, hĺbenia výkopov alebo plnenia drviča. Vďaka rôznej náročnosti úloh sa s trenažérom zabaví ktokoľvek - od detí až po profesionálnych bagristov.

 

Trenažér nájdete v hale D a môžete si ho vyskúšať počas prvých troch dní veľtrhu CONECO Racioenergia 2020.

(autor fotiek STRABAG s.r.o.)

partneri 3d