Vytlačiť

Vážení členovia

Dovoľujeme si Vám ponúknuť možnosť zúčastniť sa za výhodných podmienok na

14. ročníku medzinárodného stavebného veľtrhu 2008 v Brne (21. – 25.04.2009)

Na základe pracovných rokovaní, s riaditeľkou medzinárodného stavebného veľtrhu IBF Brno p. Ostrou si Vám dovoľujeme ponúknuť zvýhodnené podmienky pre účasť členov ZSPS na tomto veľtrhu. Veľtrh sa bude konať v termíne 21.4-25.4.2009 vo výstavnom areáli BVV Brno, a.s.

ZSPS bude mať na tomto veľtrhu výstavný stánok, ktorý bude umiestnený v spoločnej expozícii SR na veľtrhu spolu s ostatnými stavebnými firmami a aj s expozíciami jednotlivých regiónov SR. Do výstavného stánku ZSPS môžeme podľa dohody umiestniť 2-3 spoluvystavovateľov, členov ZSPS za mimoriadne výhodných podmienok  ( výstavná plocha cca 4 - 5m2, naviac výstavný pult na umiestnenie propagačných materiálov, stôl so stoličkami pre zástupcov spoluvystavovateľov aj ďalšie služby ako sú upratovanie odnos odpadov, a pod.).Pre všetkých vystavovateľov bude v spoločnom výstavnom  stánku SR k dispozícii centrálna rokovacia miestnosť a kuchynka s príručným skladom a vybavením. Na veľtrhu pripravujeme  spolu s MVRR SR, MMR ČR a SPS ČR už tradične  Stretnutie podnikateľov  Slovenskej a Českej republiky  na tému s pracovným názvom „  Ekonomické súvislosti rozvoja stavebníctva „.Na veľtrhu bude možné sa zúčastniť aj na množstve odborných sprievodných akcií prakticky na všetky aktuálne témy týkajúce sa rozvoja stavebného trhu a podnikania v oblasti stavebníctva a investičnej výstavby. Vážení členovia, táto ponuka nadväzuje na náš e-mail , ktorý sme Vám poslali elektronickou poštou 23.10.2008 v ktorom sme vás žiadali o vyplnenie návratiek s údajmi o záväznom záujme na účasť na výstavách a veľtrhoch v roku 2009 a týka sa aj veľtrhu IBF Brno. Z uvedených dôvodov Vás prosíme o dodržanie termínu doručenia návratiek na ZSPS do 30.11.2009.

Pre tých členov ZSPS , ktorí sa zúčastnia veľtrhu IBF Brno 2009 samostatne,  po dohode s riaditeľstvom veľtrhu ponúkame možnosť prezentácie týchto podnikov ich výrobkov a dodávaných služieb spolu súbežne s reklamnou kampaňou veľtrhu a to už od termínu podania prihlášky až po ukončenie veľtrhu. Takouto formou prezentácie získajú naši členovia ďalšiu možnosť na oslovenie svojich zákazníkov v Čechách a na Slovensku ako aj zvýšiť efektívnosť svojej účasti na veľtrhu.

Táto ponuka spočíva v prezentácii vystavovateľov - členov ZSPS a ich výrobkov a služieb na

-          internetových stránkach veľtrhu

-          v pravidelnom elektronickom spravodajcovi

-          v tlačových správach

Tieto formy propagácie sú pre vystavovateľov - členov ZSPS ZDARMA !!!

Vážení členovia, táto ponuka, ktorá je výsledkom intenzívnejšej spolupráce Úradu ZSPS a riaditeľstva veľtrhu IBF Brno oproti minulým rokom, ďalej rozširuje okruh možností propagácie a prezentácie vystavovateľov členov ZSPS na veľtrhu  a predpokladáme že ju využijete v plnom rozsahu. Bližšie podrobnosti o reklamnej kampani veľtrhu v ktorej je vytvorený priestor aj pre vašu vlastnú propagáciu ZDARMA !!! sú v prílohách tohto e-mailu.

Termín uzávierky prihlášok pre členov ZSPS ktorý sa chcú zúčastniť veľtrhu individuálneje 30.11.2008.

Váš záujem o účasť prosíme záväzne potvrdiť najneskôr  do 30.11.2008  elektronickou poštou  na el. adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.žšie informácie telefonicky na čísle: 0911 434 051, 02/43426336

Prílohy: