Vytlačiť

logo-mosbuild

Stavebný veľtrh MosBuild
15. ročník medzinárodného stavebného veľtrhu MosBuild
Termín konania: 6. – 9. 4. 2010
Moskva, Expocentre & Crocus Expo, Rusko

Odborová náplň:

Všetky komodity stavebných materiálov vrátane technológií spracovania, prírodné materiály a technológie spracovania, plasty a gumárenské výrobky, vykurovacie systémy a ventilácia, náterové hmoty, podlahový materiál, náradie, sanitárna keramika, obklady a dlažba, prírodný a umelý kameň, zahradnícke potreby a architektúra, ťažký a ťažobný priemysel, vybavenie interiérov, okná & dvere, profily, dverové výplne, softwarové programy, tieniaca technika, bazény a bazénová technika, sauny

Štatistika roku 2009:

Celková veľkosť plochy: 80000m2
Počet vystavovateľov: 2000 subjektov
Návštevnosť: 100000 návštevníkov

Usporiadateľ veľtrhu MosBuild spoločnosť ITE Group plc menovala pre Českú republiku a Slovensko svojimi zástupcami spoločnosť A-PRINT spol., s.r.o.

Záujemcom o veľtrhovú expozíciu poskytujeme informácie ohľadne registrácie na
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo na telefónnom čísle 541218253.

ĎALEJ SI MÔŽETE PREZRIEŤ NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY, KDE SA I MIMO INÉ MÔŽETE ZOZNÁMIŤ S ĎALŠÍMI STAVEBNÝMI VEĽTRHMI, PRE KTORÉ MÁME ZASTÚPENIE www.a-print.cz.

A-PRINT spol., s.r.o.