Vytlačiť

Važení obchodní priatelia,

Dovoľujeme si Vás pozavť na návštevu najväčšieho veľtrhu na svete:

29. ročník Medzinárodného veľtrhu stavebných strojov, strojov na výrobu stavebných hmôt, banských strojov, stavebných vozidiel, stavebného náradia

BAUMA  2010 Mníchov

Dátum konania: 19. - 25. apríla 2010, www.bauma.de

Miesto konania: NEMECKO, Mníchov, Nové výstavisko

Veľtrh Bauma 2010 sa bude konať opät na rekordne veľkej výstavnej ploche 555. 000m2 • Na veľtrh Bauma je prihlásených cez 3.000 vystavovateľov z celého sveta.

Ponúkame Vám výrazne zľavnené vstupenky v predpredaji. Permanentky sú platné na ktorýkoľvek deň konania veľtrhu.

Veľtrh je povinne registrovaný, je nutné uviesť mená osôb, pre ktorých sú vstupenky objednávané.

V prípade Vášho záujmu o návštevu veľtrhu, prosíme o preposlanie e-mailovej objednávky na náš mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Obratom Vám vstupenky objednáme a vystavíme faktúru. Po jej úhrade Vám vstupenky spolu s faktúrou zasleme na Vašu adresu.

V e-mailovej objednávke vstupeniek prosíme uviesť: Fakturačné údaje - názov a adresa firmy, IČO, IČ DPH, telefón, počet a druh vstupeniek - menný zoznam účastníkov, odbor v ktorom pôsobíte a pracovnú pozíciu (majiteľ firmy, zamestnanec, nákupca, atď)

V prípade Vášho záujmu o ubytovanie: prepošlite prosím Vaše požiadavky na ubytovanie /dátum počet izieb, kategória,../ na náš mail, zašleme Vám ponuku.

Ďakujeme. Tešime sa na spoluprácu.

Tatiana Kretzschmar / Veselá /
Expo Trade Center - Ing. Tatiana Kretzschmar

zástupca EXPO-Consult + Service, s.r.o. pre Messe Munchen v CR a SR na Slovensku

Novohradská 37, 984 01 Lučenec, Tel: +421905668473 ,  Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.