Vytlačiť

Vážení obchodní partneri,

aj Vy si myslíte, že Vaše výrobky sú tie, ktoré ovplyvnia spotrebu energie pri výstavbe a užívaní budov? Je vami vyrábaný a na stavebný trh ponúkaný výrobok výnimočný?  Potom  určite chcete o  týchto vlastnostiach informovať návštevníkov najväčšieho stavebného veľtrhu na Slovensku CONECO/RACIOENERIA 2010. Váš výrobok je nepochybne konkurencieschopný. Preto neváhajte a prihláste sa do novej súťaže a zaraďte sa medzi tých výrobcov, ktorí svojimi výrobkami spĺňajú podmienky na výrobok CONECO ENERGO ENVIRO NAJ...

Zároveň si Vás dovoľujeme osloviť s ponukou prezentácie Vašej spoločnosti, Vašich produktov počas veľtrhu CONECO/ RACIOENERGIA 2010, s ponukou aktívne sa zapojiť do sprievodných podujatí veľtrhu, a to najmä do novej koncepcie odborného sprievodného programu, v ktorom pripravujeme súbor nových sprievodných podujatí.

Novinkou bude zriadenie „Akadémie energetickej úspornosti“ v rámci ktorej sa budú konať „živé“ prezentácie stavebných prác, technológií a finančného zabezpečenia realizácie, oživené kultúrnymi vstupmi, diskusné fóra, konferencie a konzultačné stredisko vo vyhradenej hale pre odborný program. Do všetkých týchto aktivít sa môže zapojiť i Vaša spoločnosť a spropagovať výnimočnosť Vášho produktu. V prípade záujmu o prezentáciu na pódiu, alebo zorganizovanie diskusného fóra nás kontaktujte obratom. Radi Vám poskytneme všetky potrebné informácie. Cena firemnej prezentácie na pódiu /dĺžka trvania cca 30 min./, alebo prezentácie v rámci diskusných fór je 1 000,- EUR, vystavovatelia a odborné organizácie /cechy, združenia.../ bezplatne.

Veríme, že vyhlásenie nových súťaží v oblasti úspory energie a skvalitňovania životného prostredia budov, miest a obcí budú pre mnohých výzvou predviesť to najlepšie v danej problematike.

Preto neváhajte  a využite všetky možnosti prezentácie na tohtoročnom veľtrhu !

Organizačný tím veľtrhu


Incheba a.s., Viedenská cesta 3-7, 851 01  Bratislava
T: +421 2 6727 2205, +421 2 6727 2414, 2140    F: +421 2 6727 2143, +421 2 6727 2055
E: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.