Vytlačiť

ministerstvo-hospodarstva-sr-slovenskej-republiky

Dovoľujeme si Vás informovať, že Ministerstvo hospodárstva SR aj v roku 2015 vytvára priestor pre prezentáciu spoluvystavovateľov v národných stánkoch s cieľom zvýšiť exportnú výkonnosť subjektov a celkovo hospodárstva SR. Vybrané výstavy a veľtrhy sú v súvislosti s plánovanou realizáciou národného projektu zameraného na podporu účasti slovenských výrobcov na veľtrhoch a výstavách v zahraničí a propagáciu slovenského priemyselného potenciálu v rámci Operačného programu Konkurencieschopnosť a hospodársky rast komoditne zamerané na oblasť strojárstva, spracovania kovov, energetiku, elektrotechniku, stavebníctvo.

V súvislosti s vyhlásenou výzvou na podanie prihlášok k účasti v národnom stánku MH SR na výstavách/veľtrhoch v roku 2015 si Vás dovoľujem týmto požiadať o súčinnosť pri informovaní a angažovaní záujemcov – spoluvystavovateľov z databázy firiem agentúry SARIO na nasledovných výstavách :

METALWORKING 2015 (07. - 10.04.2015) v Minsku, Bielorusko / zameranie : obrábanie kovov a zliatin, zváračské a kovoobrábacie technológie

MOSBUILD (14. – 17.04.2015) v Moskve, RF / zameranie : stavebná výroba, interiérové vybavenie

METALOOBRABOTKA (25. – 29.05.2015) v Moskve, RF / zameranie : plasty, gumárenstvo, strojárstvo, mechanika, kovoobrábanie, kovospracúvanie

MSV BRNO (14. – 18.09.2015) v Brne, ČR / zameranie : strojárenský veľtrh

Detailnejšie informácie sa nachádzajú na webovom sídle MH SR http://www.mhsr.sk/podpora-mikro--malych-a-strednych-podnikatelov-v-oblasti-priemyselnej-vyroby-prostrednictvom-ucasti-na-vystavach-veltrhoch-v-zahranici-v-roku-2015-/144475s alebo priamy kontakt : Linda Espinoza, tel : + 421 2 4854 1648, e-mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..


Peter Jesenský, riaditeľ Odboru bilaterálnej obchodnej spolupráce Ministerstvo hospodárstva SR