Vytlačiť

Generálny konzulát SR v Šanghaji pripravuje účasť na Medzinárodnom veľtrhu pre investície a obchod v Číne (CIFIT) ako vystavovateľ.

CIFIT (www.chinafair.org.cn) je najprestížnejšia investičná udalosť v Číne, koná sa v dňoch 8.-11.septembra 2012 v meste Xiamen vo východočínskej provincii Fujian. Na poslednom pätnástom ročníku vlani sa zúčastnilo 15 tisíc zahraničných návštevníkov zo 112 krajín a vystavovalo 62 krajín a regiónov. Investičný veľtrh priamo podporuje čínska vláda a hlavný patronát má Ministerstvo obchodu.

Dôležitou súčasťou plánovaných aktivít počas veľtrhu bude účasť na medzinárodnom investičnom fóre, investičných seminároch a stretnutia s čínskymi vládnymi predstaviteľmi, rokovania s predstaviteľmi čínskych priemyselných a obchodných komôr, zástupcami čínskych firiem

Ponúkame Vám možnosť prezentovať konkrétne investičné projekty a kooperačné možnosti členských firiem prostredníctvom našej účasti v stánku Generálneho konzulátu.

V prípade Vášho záujmu, dovoľujeme si Vás požiadať o zaslanie informačných materiálov v anglickom jazyku.

Michal Štrba
Commercial Consul
Consulate General of the Slovak Republic
Qi Hua Tower 4/A, 1375 Huaihai Central Road
200031 Shanghai, China
tel: 0086-21-6431 4205
fax: 0086-21-6471 3604
email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
www.mzv.sk/cgshanghai