Vytlačiť

dovoľujeme si Vám poslať podrobnejšie informácie o sponzorovanej návšteve veľtrhu ECOMONDO 2011 – Medzinárodný veľtrh obnovy materiálov, energií a udržateľného rozvoja.

Tento veľtrh sa uskutočňuje v talianskom prímorskom meste Rimini v termíne 9. - 12. novembra 2011.

Spoločnosť EasyLink Business Services, s.r.o. bola organizátorom veľtrhu poverená, aby niekoľkým vybraným slovenským spoločnostiam ponúkla jedinečnú možnosť sponzorovanej návštevy tohto veľtrhu.

Ponuka predstavuje plne hradené ubytovanie na 4 dni (3 noci) v 4* hoteli (vrátane raňajok formou švédskych stolov), zdarma transfery z letiska do hotela a z hotela na výstavisko, zaistenie vstupeniek, katalógov, prípadne tlmočníka. Jediným nákladom hradených návštevníkom by tak bola doprava na letisko v Bologni, prípadne vlastním vozidlom až do Rimini (900 km z Bratislavy). Pridelenie balíčku bude definitívne potvrdené usporiadateľom veľtrhu na základe zaslaného profilu spoločnosti.

Jeden deň návštevy bude venovaný vopred dohodnutým individuálnym stretnutiam s vybranými vystavovateľmi (budete mať možnosť online vopred vybrať, ktorým vystavovateľom ich žiadosť o stretnutie potvrdíte), druhý deň na veľtrhu budete môcť využiť úplne podľa svojich predstáv a potrieb.

ECOMONDO je najväčší veľtrh zelených technológií a nového životného štýlu, ktorý sa v rámci Európy zameriava na čo najlepšie využívanie a druhotné spracovanie najrôznejších zdrojov. V minulom roku veľtrh navštívilo cca 65,000 návštevníkov, ktorí sa tu mohli stretnúť s viac ako 1,500 vystavovateľmi.

Veľtrh ECOMONDO je zameraný na oblasti :

V rovnakom termíne budete môcť v Rimini taktiež navštíviť Key Energy 2011, veľtrh udržateľných zdrojov energie.

V prípade akýchkoľvek otázok sa na mňa neváhajte obrátiť, alebo navštívte prezentáciu na adrese http://en.ecomondo.com.

Ponuka je limitovaná pre cca 10 slovenských spoločností a preto Vás žiadam o Vašu reakciu najneskôr do piatku 7.10.2011.

Michal Porubec
Riaditeľ pobočky EasyLink Business Services, spol. s r.o.
Strojnícka 8, 827 01 Bratislava, Slovakia
Tel.: +421-2-5541-0479 Mobile: +421-903-47-83-83
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., www.easylink.sk

Príloha