Vytlačiť

Republiková únia zamestnávateľov v spolupráci so Slovenským rozhlasom Vám v rámci rozširovania servisu pre podnikateľov prináša rubriku pod názvom Podnikateľská poradňa. Odkaz na stránku je: http://www.ruzsr.sk/?pageid=1446

Na týždennej báze bude od 1. októbra 2009 Rádio Slovensko vysielať reláciu s rovnomenným názvom, v rámci ktorej budú odborníci odpovedať na rôzne otázky podnikateľov týkajúce sa podnikania, pracovno-právnych, zamestnávateľských vzťahov a mnohých ďalších. Problémy diskutované v relácii budú pochádzať práve z tohto fóra – a týmto si Vás zároveň dovoľujeme vyzvať na posielanie podnetov a to buď priamo formou príspevkov na tomto fóre, alebo emailom na adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Ďalším cieľom tohto projektu je vytvorenie diskusného fóra – voľnej platformy pre výmenu názorov, riešení a skúseností v rámci podnikateľskej obce. Účasť na fóre nevyžaduje registráciu, v záujme udržania určitého štandardu výmeny názorov uvíta RÚZ aspoň uvedenie svojho mena (nicku), či emailovej adresy.