Vytlačiť

Vážené dámy, Vážení páni,

Slovenská rada pre zelené budovy vás srdečne pozýva na diskusné stretnutie na tému hĺbkovej obnovy budov, ktoré organizujeme v rámci projektu BUILD UPON.

Diskusné stretnutie - Verejné obstarávanie obnovy budov

Hlavnou témou diskusného stretnutia je zamerať sa na verejné obstarávanie obnovy budov. Realitou pri obnove verejných budov je v súčasnosti rozhodovanie hlavne na základe najnižšej ceny. To sa však často môže obrátiť proti zadávateľovi obnovy vo forme nízkej kvality dodaných služieb, následných problémov pri užívaní budovy a nedostatočnej úspore energie a finančných prostriedkov. Počas tohto workshopu sa spoja rôzne zainteresované strany, aby prediskutovali možnosť zlepšenia podmienok verejného obstarávania, a využitie tzv. Zeleného verejného obstarávania v praxi, aby sa dosiahla vyššia úroveň a kvalita obnovy verejných budov.

Cieľový výstup podujatia:

- návrh opatrení na skvalitnenie prípravy obnovy verejných budov

Kedy: 8. novembra 2016, 9:30 - 15:30

Kde: Hotel Holiday Inn, Hornopotočná 5, Trnava

Celodenné občerstvenie je zabezpečené.

Agendu stretnutia vám zašleme čoskoro.

Budeme radi, ak prijmete naše pozvanie a podelíte sa o Vaše názory a skúsenosti a pomôžete tak rýchlejšiemu a kvalitnejšiemu rozvoju obnovy budov na Slovensku.

Prosím Vás o potvrdenie účasti Vašej, či vami zvoleného zástupcu do 2.11.2016 odpoveďou na tento Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

V tomto roku sme zorganizovali 6 diskusných stretnutí. Výsledky z nich spracujeme do odporúčaní, ktoré poskytneme predstaviteľom Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR, ktoré má na starosti vypracovanie novej verzie Stratégie obnovy fondu bytových a nebytových budov v SR.

Viac informácií o projekte BUILD UPON môžete získať na našej webovej stránke, alebo na www.buildupon.eu.

BUILD UPON je dvojročný európsky projekt, ktorého cieľom je v jednotlivých krajinách identifikovať a spojiť zástupcov všetkých zúčastnených strán - od expertov, združení, štátnej správy, mimovládnych organizácií, až po predstaviteľov stavebného priemyslu do dialógu. Cieľom tohto dialógu je hľadanie riešení pre bariéry hĺbkovej obnovy budov na Slovensku.


Ing. Andrej Adamuščin, PhD. Projektový manažér Slovenská rada pre zelené budovy mobil: +421 918 513 102 e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. web: www.skgbc.org