Vytlačiť

V poradí už 8. ročník tenisového turnaja „ O pohár Prezidenta ZSPS“ zorganizoval sekretariát ZSPS dňa 22. 09. 2011 v spolupráci s členskou spoločnosťou Bau3Mex a.s., Bratislava.

Tenisový turnaj otvoril Prezident ZSPS Ing. Zsolt Lukáč a k účastníkom sa prihovoril hlavný partner a spoluorganizátor podujatia, člen predstavensta spoločnosti Bau3Mex a.s. Ing. Maroš Mačai.

Tenisový turnaj sa konal v novozrekonštruovanom športovom areály, Tennis One, Nobelova 34, Bratislava, so čtyrmi antukovými dvorcami s kvalitným umelým osvetlením, v príjemnom prostredí plnom zelene. Okrem družstiev našich firiem sa zúčastnilo hosťujúce družstvo zo Stavebnej fakulty STU, Bratislava. Na tenisový turnaj sa prišli pozrieť a fandiť aj hostia našich ďalších firiem ako aj inštitúcií spolupracujúcich so ZSPS, Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja, ako aj Štátny fond rozvoja bývania zastúpený riaditeľom Ing. Ľubomírom Bošánskym.

Tenisový turnaj mal výbornú športovú úroveň a do záverečných bojov o umiestnenie na prvých troch miestach postúpili družstvá Bau3Mex a.s., Bratislava, Knauf Insulation, s.r.o. Nová Baňa, Stavebná fakulta STU, Bratislava.

Po pekných zápasoch sa nakoniec z výhier o „ Pohár Prezidenta ZSPS“ tešili družstvá:

  1. Miesto: Knauf Insulation, s.r.o.,Nová Baňa, Ing. Daniel Maruška, Miloš Plechlo
  2. Miesto: Stavebná fakulta STU, Bratislava, prof. Ing. Peter Černý, PhD., prof. Ing. Andrej Šoltézs, PhD.
  3. Miesto: Bau3Mex a.s., Bratislava, Ing. Igor Kucej Ing. Maroš Mačai

Prezident ZSPS Ing. Zsolt Lukáč vyhlásil výsledky turnaja a odovzdal diplomi a poháre pre výťazné družstvá.

Po ukončení sa účastníci turnaja a prítomní hostia spoločne zabavili a podebatovali v príjemnom prostredí športového areálu. Turnaj tak ako v minulosti ponúkol jeho účastníkom okrem športového vyžitia aj príležitosť na utuženie neformálnych kontaktov a vzťahov a všetci si dali prísľub na účasť v budúcom roku.

Ďakujeme spoluorganizátorovi firme Bu3Mex a.s. a všetkým účastníkom 8. ročníka tenisového turnaja vo štvorhre o „Pohár prezidenta ZSPS 2011“ ktorí prispeli k výbornej atmosfére a víťazom samozrejme srdečne blahoželáme a tešíme sa na stretnutie o rok!

Zväz stavebných podnikateľov Slovenska
Sabinovská 14, 821 05 Bratislava
Mgr. Zdenka Novosedlíková
manažér vnútorných vzťahov