Vytlačiť

Vážení členovia a partneri,

pozývame vás 24. apríla na celodenný seminár

Princípy navrhovania zelených budov,

ktorý bude viest skúsený španielsky architekt Emilio M. Mitre (vyše 25-ročná prax, World GBC, GBC Espana, konzultant certifikačného systému Verde, odborník na Bioclimatic design).

Je určený pre všetkých, ktorí chcú získať konkurenčnú výhodu na trhu udržateľnej výstavby a chcú sa v budúcnosti podieľať na projektoch certifikovaných zelených budov (architekti a projektanti, developeri a investori, projektoví manažéri, dodávatelia materiálov a stavebných systémov, realizačné spoločnosti, konzultanti, facility manažéri, študenti...). Kurz vám poskytne kvalitný základ a orientáciu v tejto problematike s možnosťou využiť diskusiu so skúseným lektorom na zodpovedanie špecifických otázok.

Detaily o programe a lektorovi v priloženom letáčiku a na webe skgbc.org - Kalendar aktivit - Principy navrhovania zelenych budov.

V prípade záujmu vyplňte priloženú Registráciu na seminár a zašlite nám ju najneskôr do 19. aprila.

Zľava pri úhrade účastníckeho poplatku do 12. apríla - 10%.

Členovia SKGBC a partnerských organizácií, ako aj akademici, študenti a zamestnanci štátnej správy majú nárok na zvýhodnený účastnícky poplatok.

Slovenská rada pre zelené budovy

(Slovak Green Building Council)
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. | Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
tel.: +421 (0)2 381 035 68
SKGBC, Vajnorská 8/A, 831 04 Bratislava

Príloha: Leták, Registráca