Vytlačiť

eutostav-chcete-byvat-bezpecnePri vyslovení slova domov sa každému z nás vybaví v mysli miesto, ku ktorému má nejaký citový vzťah. Najčastejšie si s týmto slovom spájame pojmy istota, pohoda, pokoj, pocit bezpečia... Aby to bolo tak aj v skutočnosti, mal by náš domov, či už bývame v bytovom, alebo rodinnom dome, spĺňať určité podmienky.

Na bezpečnosť nášho domova by sme mali pamätať už pri plánovaní a následnej realizácii stavby rodinného domu. Ak sa rozhodneme bývať v bytovom dome, tak pri kúpe bytu. Pretože bezpečné bývanie nie sú len mreže na oknách či pevné dvere a zámky. Bezpečné bývanie treba poňať komplexne, byť zabezpečení nielen zvonku, ale aj zvnútra. Pohybovať sa po svojom dome či byte s tým, že sme urobili všetko pre to, aby nás a našich najbližších nič neohrozovalo.

Aby ste mali všetky informácie o bezpečnosti bývania pohromade a nemuseli si všetko prácne vyhľadávať, pripravili sme pre vás túto publikáciu. Publikácia Chcete bývať bezpečne? vychádza ako jubilejný desiaty titul v úspešnej edícii Dobrá rada nad zlato. Túto edíciu vydávame od roku 2003, medzi čitateľmi je veľmi obľúbená a o tituly z tejto edície je veľký záujem, pretože každý si tu môže nájsť rôzne užitočné informácie a rady.

 

Hlavným poslaním publikácie Chcete bývať bezpečne? je osveta širokej verejnosti z hľadiska celkovej bezpečnosti bývania v rodinných i bytových domoch. Publikácia vznikla za aktívnej spolupráce s odborníkmi z praxe a prináša ucelené riešenia pri zaistení aktívnej i pasívnej bezpečnosti bývania. Obsahuje i informácie z oblasti poistenia majetku a prináša prehľad o ponuke produktov poistenia majetku poskytovaných poisťovňami. Ak uvažujete nad vybudovaním si nového bývania alebo rekonštrukciou a modernizáciou súčasného bývania a nechcete podceniť práve otázku bezpečnosti, je to tá správna kniha, v ktorej určite nájdete nielen inšpiráciu, ale pripomenie vám všetko, na čo by ste nemali zabudnúť.

Pre viac informácií kliknite na www.eurostav.sk