Vytlačiť

Vážení užívatelia štúdií CEEC Research,

radi by sme Vás pozvali na blížiace sa najväčšie stretnutie riaditeľov stavebných, projektových a developerských firiem s predstaviteľmi vlády SR - STRETNUTIE LÍDROV SLOVENSKÉHO STAVEBNÍCTVA 2016 (9. 6. 2016 Radisson BLU Carlton Hotel, Bratislava). Účasť na Stretnutí lídrov potvrdil nový minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja, Roman Brecely, rovnako tiež rada ďalších významných hostí.

Konferencia sa vo svojom prvom odbornom bloku bude venovať pripravovaným zákazkám pre stavebnú sezónu 2016 a strednodobému výhľadu do roku 2020. Rovnako tiež novej výstavbe financovanej z centrálnych aj regionálnych zdrojov (kraje, mestá, obce). Druhý diskusný blok bude úplne novo zahrňovať diskusiu privátnych developerov o zákazkách pripravovaných v oblasti pozemného staviteľstva v bytovom, kancelárskom aj priemyslovom developmente. Nadväzujúca časť diskusie bude venovaná lídrom projektových firiem, ich pohľadu na stav zákaziek v oblasti projektovej prípravy, cenám a boju o zákazky. Celý program pre Vás prikladáme nižšie.

Účasť je pre riaditeľov stavebných, developerských a projektových spoločností ako vždy bezplatná. Vzhľadom na obmedzený počet miest a tradične veľký záujem o účasť je však nutná registrácia.

Svoju účasť, prosím, potvrďte obratom na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Tešíme sa na Vás a na zaujímavú diskusiu, ktorá opäť pomôže posunúť sektor dopredu!

S priateľským pozdravom

Ing. Jiří Vacek, Ph.D., MIM, Riaditeľ spoločnosti

CEEC Research s.r.o., +421 949 213 170, +420 774 325 111, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., www.ceec.eu