Vytlačiť

Bez názvu

Republiková únia zamestnávateľov a jej členovia v spolupráci so Štátnym inštitútom odborného vzdelávania, Strednou odbornou školou technológií a remesiel v Bratislave a Zväzom stavebných podnikateľov Slovenska

spoločne zorganizovali pracovné a diskusné stretnutie na tému:

„DUÁL V SEKTORE STAVEBNÍCTVO“

ktorého cieľom bolo predstaviť zamestnávateľovi Národný projekt „Duálne vzdelávanie a zvýšenie atraktivity a kvality OVP“, v spolupráci so strednými odbornými školami na území SR.

Zámerom stretnutia bolo zlepšenie informovanosti o odboroch sektoru stavebníctvo v systéme duálneho vzdelávania a predstavenie možností a výhod zapojenia sa do duálneho vzdelávania.


Prednášky boli na tému:

 Pracovné stretnutie sa konalo dňa 12. júna 2019 v čase od 10:00 – 13.00 h. v priestoroch Strednej odbornej školy technológií a remesiel, Ivanská cesta 21, Bratislava.

Účasť na pracovnom stretnutí bola bezplatná. Prednáška, spolu s diskusiou sa predĺžila pre záujem o diskusiu k problematike z pôvodne plánovanej 1 hodiny na 3 hodiny – aktuálnosť problematiky v časoch nedostatku kvalifikovaných pracovných síl posúďte sami podľa priložených prednášok od fundovaných odborníkov na problematiku – mimo odprezentovanej problematiky nových benefitov pre zamestnávateľov boli témou aj iné oblasti súvisiace s duálom, ako napr. otázky BOZP pre mladistvých v otázkach prác vo výškach, certifikácie zamestnávateľa, lojality alebo získavania profesijne zdatných nových zamestnancov.   

Uvedená prednáška je len jedným z viacerých pripravovaných aktivít Zväzu stavebných podnikateľov Slovenska vo veci témy o duálnom vzdelávaní, certifikácii a výhodách zapojenia sa do systému duálneho vzdelávania pre zamestnávateľov - v prípade Vášho záujmu nás môžete, aj naďalej kontaktovať vo veci emailom na ondrejkovic@zsps.sk .

  Radi sa s Vami stretneme a vysvetlíme viac u Vás alebo na našej adrese:

 ______________________________________________________________________________________________________

logo ZSPS