Vytlačiť

Úrad podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu v spolupráci so Zväzom stavebných podnikateľov Slovenska (ZSPS) a Asociáciou pre rozvoj infraštruktúry (ARI), za podpory Úradu pre verejné obstarávanie SR (ÚVO) organizuje odbornú diskusiu o spôsobe viackriteriálneho hodnotenia ekonomickej výhodnosti ponúk prostredníctvom metódy BEST VALUE a jej možného prínosu k realizácií modernej a efektívnej infraštruktúry na Slovensku.

Bude predstavený a prediskutovaný návrh metodiky nového spôsobu hodnotenia ekonomickej výhodnosti pri verejných zákazkách na intelektuálne služby, ako sú napríklad projekčné a inžinierske činnosti, navrhnuté pre zadávacie prostredie na Slovensku. Návrh metodiky bol inšpirovaný metódou BEST VALUE úspešne využívanou v Holandsku a bola pripravená v spolupráci s holandskými expertmi spoločnosti Best Value Group.

Experti z Best Value Group získali bohaté skúsenosti s verejným obstarávaním infraštruktúrnych projektov v Rijkswaterstaat (Agentúra holandského ministerstva infraštruktúry a životného prostredia, obdoba slovenskej NDS), kde sa úspešne zaviedla metóda BEST VALUE. Agentúra má dlhodobú a úspešnú históriu s realizáciou kvalitných dopravných infraštruktúr. Proces verejného obstarávania a hodnotenia ponúk metódou BEST VALUE bol zavedený v roku 2008 a od tej doby bol overený a rozvíjaný na mnohých veľkých a komplexných infraštruktúrnych projektoch s celkovou kapitálovou hodnotou presahujúcou 30 miliárd EUR.


Konferencia: Iné kritériá ako najnižšia cena vo verejnom obstarávaní v oblasti stavebníctva

Dňa: 7. November 2017

Miesto: Hotel Tatra, Námestie 1.mája 5, Bratislava, Slovenská republika (Možnosť zarezervovať si zvýhodnené ubytovanie z dňa 6.11.2017 na 7.11.2017)

Cieľová skupina: 120 účastníkov, vrátane slovenských a českých zástupcov:

Jazyk: Anglický jazyk so simultátnym tlmočením do slovenského jazyka.

Vstup: Na základe potvrdenej registrácie vstup zdarma

Registrácia: Žiadosti o registráciu E-mailom na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Úspešná registrácia Vám bude potvrdená následne na Váš e-mail v priebehu 48 hodín.

Kontakt:

Zväz stavebných podnikateľov Slovenska
Mgr. Zdenka Novosedlíková, m: +421 903 434 038, e: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Asociace pro rozvoj infrastruktury
Gabriela Švancarová, m: +420 724 930 929, e: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.