Vytlačiť

Vážení užívatelia štúdií CEEC Research,

radi by sme Vás pozvali na jesenné STRETNUTIE LÍDROV SLOVENSKÉHO STAVEBNÍCTVA 2017/H2, ktoré sa koná 23. októbra, v Hoteli Radisson Blu Carlton v Bratislave. Stretnutie lídrov je najväčším stretnutím riaditeľov stavebných, developerských a projektových spoločností na Slovensku. Konferencie sa už tradične účastní viac ako 300 VIP zástupcov a riaditeľov stavebných, projektových a developerských spoločností.

Účasť na Stretnutí lídrov potvrdil minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja, Árpád Érsek, štátny tajomník ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Peter Ďurček ako aj riaditelia najväčších stavebných spoločností a ďalší najvýznamnejší predstavitelia slovenského stavebníctva.

Konferencia sa vo svojom prvom odbornom bloku bude venovať stratégii ministerstva dopravy pre výstavbu, pripravovaným zákazkám pre ďalšiu stavebnú sezónu a riešeniu problému s nedostatkom pracovných síl v stavebníctve. V druhom bloku se diskusia zameria na dlho očakávanú tému nového stavebného zákonu v SR a taktiež kľúčovú tému, ktorá bude výrazne ovplyvňovať vývoj stavebnictva - BIM. Celý program pre Vás prikladáme nižšie.

Účasť je pre riaditeľov stavebných, developerských a projektových spoločností ako vždy bezplatná. Vzhľadom na obmedzený počet miest a tradične veľký záujem o účasť je však nutná registrácia.

Svoju účasť, prosím, potvrďte obratom na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Tešíme sa na Vás a na zaujímavú diskusiu, ktorá opäť pomôže posunúť sektor dopredu!


Ing. Jiří Vacek, Ph.D., MIM Ředitel společnosti CEEC Research s.r.o. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.www.ceec.eu

Mgr. Zuzana Lekešová, Riaditeľka pre slovenský trh CEEC Research s.r.o., Tel.: +421 910 894 417, Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.,  www.CEEC.eu