Vytlačiť

Ďalší ročník stavebnej údalosti roka - STRETNUTIE LÍDROV SLOVENSKÉHO STAVEBNÍCTVA (2012) sa už blíži (29.05.2012, hotel Kempinski, Bratislava).

CEEC Research a Zväz stavebných podnikateľov Slovenska Vás pozývajú na už tretí ročník najväčšieho Stretnutia lídrov slovenského stavebníctva, ktorého hlavnou témou je aktuálny stav stavebných zakázok a otvorená diskusia nad ďalším smerovaním vývoja sektora z pohľadu novej vlády Slovenskej republiky a hlavných predstaviteľov slovenského stavebníctva.

STRETNUTIA LÍDROV SLOVENSKÉHO STAVEBNÍCTVA (2012) sa zúčastnia najvyšší zástupcovia štátu: Predseda vlády, minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja, generálny riaditeľ Národnej diaľničnej spoločnosti, ďalej potom výhradne riaditelia a členovia vedenia stavebných spoločností (účasť už potvrdili rovnako ako v minulom roku predstavitelia väčšiny veľkých stavebných spoločností napr. Doprastav, Zipp Bratislava, Vahostav, Inz. stavby, Skanska, Metrostav, atď.).

Účasť je pre riaditeľov/členov predstavenstva stavebných spoločností úplne bezplatná, podmienkou je však včasná registrácia (z dôvodu obmedzeného počtu miest). Minulého ročníka sa zúčastnilo viac ako 180 riaditeľov a predstaviteľov slovenského stavebníctva.

Hodnotenie účastníkov predchádzajúceho ročnika:

„Ako minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja som absolvoval už druhé stretnutie lídrov stavebného priemyslu na Slovensku. Otvorený a konštruktívny dialóg, ktorý umožňuje na pravidelnej báze Stretnutie lídrov slovenského stavebníctva, považujem za veľmi dôležitý. Oceňujem tiež sústredenie sa na reálne témy a ich riešenie." Ján Figeľ, minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR

„Stretnutie lídrov slovenského stavebníctva v roku 2011 bolo reprezentatívne a výnimočné podujatie s otvorenou výmenou názorov účastníkov nad tradične vyváženymi a aktuálnymi informáciami." Pavol Kováčik, predseda predstavenstva Inženierske stavby.

„Minulý ročník priniesol otvorenú diskusiu predstaviteľov vlády a štátnej správy so zástupcami významných podnikateľských subjektov v stavebníctve i o citlivých témach." František hirner, generálny riaditeľ ZIPP Bratislava

„Stretnutia lídrov slovenského stavebníctva sa stali dobrou platformou na prezentáciu názorov a potrieb stavbárov na Slovensku." Ján Kato, generálny riaditeľ Váhostav

Pokiaľ ešte nie ste registrovaní a máte záujem o účasť, prosíme o zaslanie správy obratom na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Viac informácií prikladáme v pozvánke nižšie.

Tešíme sa na stretnutie. 

Ing. Jiří Vacek Riaditeľ spoločnosti CEEC Research s.r.o. Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. www.stavebnictvo.com

Príloha: Pozvánka na Stretnutie lídrov slovenského stavebníctva 2012