Vytlačiť

Každá spoločnosť, ktorá sa stala členom Zväzu stavebných podnikateľov obdržala na kontakný email informáciu o vytvorení firemného účtu na webovej stránke zväzu. Pokiaľ tento email neviete nájsť, požiadajte administrátora webovej stránky o jeho opätovné zaslanie.

Po zadaní prihlasovacieho mena a hesla získate prístup k neverejnej časti webovej stránky. Tu nájdete viaceré dokumenty určené len pre členov firmy (zápisnice z rokovaní orgánov zväzu, legislatívny monitoring RÚZ, apod). Mnohé aktuality obsahujú upozornenie, že na to aby sa zobrazili, je potrebné prihlásiť sa.

Firemný účet je vytvorený s automaticky nastaveným heslom, ktoré si len málo ľudí dokáže zapamätať. Ak máte záujem zmeniť heslo, tak máte možnosť. V ľavom stĺpci sa nachádza "Užívateľské menu", kliknite na "Môj profil". Na obrazovke sa objaví webové rozhranie v ktorom si môžete upraviť svoje kontaktné údaje. Svoj firemný profil môžete doplniť o logo Vašej spoločnosti.

V časti webovej stránky nazvanej "Na stiahnutie" sa nachádzajú viaceré dokumenty, ktoré si môžete stiahnuť len v prípade ak ste na stránke prihlásený.

Legislatívny monitoring (RÚZ) ktorý nájdete v sekcii "Na stiahnutie" obsahuje týždenné prehľady, ktoré dodáva Republiková únia zamestnávateľov.

A napokon je tu Monitoring médií. Každý deň je doplňovaný o aktuálne prepisy článkov z dennej tlače. Vyhľadávať v článkoch môžete zadaním hľadaného slova do okienka v pravom hornom rohu webovej stránky.

Dúfame, že Vám neverejná časť webu prinesie zaujímavé a hodnotné informácie